Горещи новини

Microsoft персонализира своите продукти с цвета на 2022 г. Very Peri

-13:31-Razloginfo.com

Microsoft приложи обявения от изследователския и информационен център по цветовете Pantone цвят на 2022 г. към своите най-популярни продукти, за да даде на потребителите повече възможности за създаване на персонализирани среди и документи.17 декември 2021 г., София. Pantone Inc., изследователският и информационен център по цветовете, обяви Very Peri, комбинация от топли и живи нюанси, за цвят на 2022 г. Според Pantone Inc. новият цвят, който носи името Pantone 17-3938 Very Peri, е комбинация от няколко изразителни нюанса – динамичен тюркоазено син нюанс с виолетово червен подтекст, съчетаващ верността и постоянството на синьото с енергията и вълнението на червеното.

Нов цвят за шрифтове, 3D емотикони, скрийнсейвъри на Windows и фонове на Teams

В партньорство с Pantone Inc., Microsoft вече обяви включването на новия цвят Very Peri в дизайна на своите най-популярни продукти на Microsoft 365. Very Peri ще бъде наличен за шрифтове, 3D емотикони, фонове на платформата Teams, теми на уеб браузъра Edge, презентации на PowerPoint и други. Новите скрийнсейвъри на Windows са напълно пременени в цвят Very Peri.

Very Peri се превърна в нова тема и за уеб браузъра Edge. Според дизайнерите, отговорни за неговото създаване, този цвят отговаря на нуждата на хората да бъдат по-дръзки и енергични след период на изолация, както на работа, така и в свободното си време. Разполагайки с новия цвят, авторите черпиха вдъхновение от редица източници: игрални филми, впечатления от пътувания, музика, красота и модна индустрия. Използването на Very Peri е повлияно и от новите технологии, материали, текстури и ефекти, които се появяват в живота ни. Според дизайнерите на Pantone Inc., новият цвят Very Peri символизира новост, свежест, енергия и надеждност.

Палитрата с бъдещия цвят на годината „The Balancing Act“, е налична за дизайн на слайдовете в Power Point

Според разработчиците на продукти на Microsoft цветовете са един от най-важните елементи при създаването на персонализирана среда, лични презентации и документи. С тяхна помощ потребителите могат да бъдат по-изразителни в своето представяне, да предават информация по-точно, както и да обяснят характеристиките на различните продукти.

„The Balancing Act“ е една от четирите нови цветови палитри, разработени от Microsoft за шаблоните на PowerPoint, които ще съдържат новия цвят Pantone Very Peri. Чрез включването на нови цветове в дизайна на най-често използваните продукти, разработчиците на софтуер се стремят да дадат на потребителите повече възможности да изразят себе си и да развият своето творчество. С Very Peri потребителите ще могат да съчетаят верността и постоянството на синьото с енергията и вълнението на червеното. През цялата 2022 г. хората ще могат да избират дизайнерски решения, вдъхновени от Very Peri, в различните продукти на Microsoft.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!