Горещи новини

Manhart G800 Inferno: Чудовищен всъдеход с над 800 конски сили

| 18:30

Когато стане въпрос за тунинг на G-Klasse, повечето хора веднага се сещат за Brabus, но истината е, че на пазара има много други компании, които също могат да се погрижат за всъдехода.Една от тези компании е Manhart, която представи проекта си с името G 800 Inferno, даващ началото си през 2019 година с името G 700 Inferno.

Manhart G800 Inferno е чудовищен всъдеход с над 800 конски сили - 2

Както вероятно се досещате, това е ъпгрейд на тогавашната G-Klasse, който както и числата показват, добавя още повече мощност към тунингования всъдеход. Под капака работи 4.0-литров бензинов осмак, който с нови турбини и изпускателна система може да се похвали с 809 конски сили и 1170 нютон метра. Това са с над 230 конски сили повече от заводските, докато въртящият момент е нараснал почти двойно.

Manhart G800 Inferno е чудовищен всъдеход с над 800 конски сили - 3

Заедно с повишената мощност, G-Klasse може да се похвали и с променена визия, донякъде типична за Mangart. Златистите ленти по вратите и капаците са пренесени и тук, заедно с златисти акценти и джанти. Добавени са още карбонови елементи по броните и решетката, както и нов спойлер и понижаващи пружини на H&R.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!