Горещи новини

Lidl със специални изненади за Деня на детето в магазина си в Разлог

-14:45-Razloginfo.com

Lidl ще зарадва най-любознателните малчугани по случай деня на детето тази събота. Веригата ще раздаде редица награди в магазина си в град Разлог, който се намира на ул. „Гоце Делчев“ №24.

Всички малки посетители в обекта в града ще могат да изпробват своя късмет и да спечелят една от множеството награди, които ги очакват в специалните корнъри след касова зона. За целта те ще трябва да демонстрират познания, като отговорят на въпрос-загадка, и при правилен отговор ще имат възможност да изтеглят своя талон с награда. Сред подготвените изненади ги очакват лакомства, книжки и помагала.А най-големите късметлии ще имат възможност да се сдобият и с копие на кулинарната книга с рецепти за деца на шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков „Малки рецепти от големи готвачи“. След големия интерес към изданието през септември 2018 г., веригата е подготвила допълнителни копия от уникалното издание, с които ще зарадва още 200 кулинарни любители в Разлог.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!