Горещи новини

Вашият хороскоп за 23 април

Овен През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това... Read more »

Волейболните таланти на ОУ ,,Н. Парапунов“ в Разлог са на финалния кръг на Ученическите игри

Волейболният ни отбор момчета V- VII клас, ръководени от г-н Иван Дурев, за пореден път завоюва I място на Зоналния турнир на Ученическите игри, който се проведе в Етрополе. С три убедителни... Read more »

Сняг, дъжд и вятър, жълт код в 7 области за утре

Националният институт по метеорология и хидрология обяви жълт код за значителни валежи в 7 области за 23 април. Силни дъждове се очакват утре в София, София-област, Видин, Монтана, Перник, Кюстендил и Благоевград.... Read more »

Прокуратурата обвини Динко от Ямбол за лидер на престъпна група

Окръжна прокуратура-Ямбол привлече към наказателна отговорност Динко Вълев, Стойко Калудов и Григор Гочев. Те са обвинени в участие на организираната престъпна група, а за нейн ръководител е обвинен Динко Вълев, по-известен като... Read more »

Планова профилактика на резервоарите и водопроводните мрежи в Разлог

Уведомяваме ви, че ще бъде извършена планова профилактика в периода 23.04 – 30.05. 2024 г. на резервоарите и водопроводните мрежи на територията на община Разлог. В тази връзка ви препоръчваме, да се... Read more »

Арестант се хвърли от сграда на полицията, състоянието му е тежко

Мъж е пострадал пред сградата на полицията в Казанлък. По предварителна информация на NOVA той е бил арестант и се е хвърлил през прозореца. Състоянието му е тежко. Районът е отцепен. Линейка... Read more »

Неустойчиво време до Великден

Първоначалните прогнози за дните до Великден обещават често променливо време и серия циклони от Средиземноморието с напоителни пролетни дъждове. Температурите ще се движат в широк диапазон – по-топло ще е от Цветница... Read more »

10-20см. нов сняг в Пирин, има опасност от лавини

Повишено внимание по високите части на планините! Нов сняг от 10 см в преходния пояс и до 20 см в алпийския. С преминаване на циклона вчера нахлу силен вятър от З-ЮЗ със... Read more »

Знаков модел от Ергенът издъхна внезапно!

Популярен модел и участничка в Ергенът издъхна внезапно. Британският модел Таби Браун е починала на 38-годишна възраст по неизяснени все още причини. Родената в Лондон Браун печели международна слава, изгрявайки на кориците... Read more »

Инспекция по труда напомня: 6 май не се компенсира с допълнителен почивен ден

Въпреки че през 2024 г. официалният празник 6 май – Гергьовден, съвпада с четвъртия почивен ден от великденските празници – понеделник, той не се компенсира с неприсъствен ден. Според Кодекса на труда... Read more »

error: Content is protected !!