Горещи новини

Lada ще прави коли от останали по складовете части

| 17:47

АвтоВАЗ обяви плановете си да пусне на пазара ограничена серия от модела Largus, който ще бъде направен от резервни части останали в складовете на компанията. Информацията бе съобщена от РБЦ, позовавайки се на официална информация от компанията. Очаква се производството да започне в края на следващата седмица, а произведените автомобили да бъдат около 1800.„Към момента купетата се заваряват и боядисват, първите лекотоварни автомобили се очаква да бъдат направени към края на тази седмица. Количеството ще бъде ограничено от най-малко 1800 броя.“, споделят от АвтоВАЗ. Не се знае кога серийното производство на ребрандираната Dacia Logan MCV ще бъде възобновено.

Lada ще прави коли от останали по складовете части - 3

По-рано стана ясно, че Lada Largus ще се предлага и с нов за модела атмосферен 1.6-литров двигател с мощност от 90 конски сили. Преди да слезе от поточната линия поради проблеми с наличностите, Largus се предлагаше с идентичен по кубатура модел, но с мощност от 106 конски сили.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!