Горещи новини

Lada започна да сглобява Niva с климатик и подгрев на седалките

| 14:10

От началото на месец октомври на поточните линии в завода на АвтоВАЗ в Русия се сглобява Lada Niva, която се оборудва с климатик и подгрев на седалките. Това стана ясно след официално изявление на компанията, която се похвали с постижението.Разбира се, оборудването пристига само за тези, които са го поръчали при конфигурацията на своя Niva Travel или Niva Legend.

Lada започна да сглобява Niva с климатик и подгрев на седалките - 2

Климатичната инсталация пристига стандартно при нивата на оборудване Urban Luxe и Black при Niva Legend, докато при Niva Travel, опцията е налична заедно с подгрев на предните седалки при версиите Comforr, Black и Compofrt Off-Road. „По този начин се предлагат увеличени възможности за комфорт както за модификации, фокусирани върху градската експлоатация, така и за автомобили, предназначени главно за офроуд пътувания“, се казва в съобщение на пресслужбата на Lada.

Lada започна да сглобява Niva с климатик и подгрев на седалките - 3

Niva Legend все пак продължава да се предлага без някои от най-базовите опции като ABS и въздушни възглавници, а също така липсват още аудио система и говорители за нея. От Lada предлагат окабеляване за тях, антена, дневни светлини, както и предни ел. стъкла.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!