Горещи новини

Kои ще са новите звездни участници в Survivor 7 през 2023 г.

| 20:03

Неслучайно Survivor е едно от любимите приключенски риалитита в световен мащаб, както и в България. Все пак предаването има грижата адреналинът както на участниците, така и на зрителите, да е винаги поне с една идея по висок.Добрата новина е, че Survivor се завръща за седмия си сезон у нас. Той обещава да бъде още по-впечатляващ, с нови изпитания и с нов начин на реализация. Най-интересното за зрителите е, че предаването ще се излъчва почти в реално време. И познатият ни адреналин, разбира се, няма да липсва.

На играчите ще им се наложи да задействат инстинкта си за оцеляване, докато са в непосредствена близост до най-топлите води на планетата – тези на Карибско море. За феновете пред екрана обаче приключението предполага да е по-завладяващо от преди, тъй като ще могат да го изживеят едновременно с участниците в него. Ще могат да вземат и активно участие в развоя на събитията, защото всяка седмица именно те ще определят кой участник продължава напред. Тяхна ще е думата и за големия победител в края на сезона.

На този етап има само още нещо за седмия сезон на Survivor, което знаем със сигурност, и то е кои са участниците от отбор „Известни“. Знаем, че сред тях ще са футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова и влогърът Стефан Попов – Чефо.

За оцеляване в предаването ще се състезават също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата ѝ Филип Буков, както и други познати лица – атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър, певицата Татяна и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

Срещу племето „Известни“ пък ще се изправи племето „Воини“, в чийто състав ще влязат мъже и жени с различни качества и постижения в различни сфери на живота. От bTV издават, че сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент и юрист. Вероятно скоро ще знаем и техните имена.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!