Горещи новини

Google пуска „Dark Mode“ за търсачката си

-9:53-Razloginfo.com

Тъмните теми следват една след друга и на този фон всичко останало изглежда извън последните тенденции.  Google Search също се реши на този ход и скоро “тъмната” опция ще е налична за всички, които не желаят светлината от екрана да ги преследва постоянно.За да постигнете търсения ефект, отидете в Settings > Search Settings > Appearance.

Освен двата избора light/dark се забелязва и опцията device default, която би трябвало да следва режима на вашето устройство. Ако все още не виждате това меню, ще трябва да изчакате малко, а промените ще станат факт “до няколко седмици” уверяват от компанията.

Тестването на тъмната тема стартира още през февруари и много потребители ту виждаха опцията, ту тя се изгубваше завинаги. Някои пък споделиха, че успяват да я сменят дори на мобилна версия, което си е истинско постижение.

След като опцията бъде въведена официално, все повече потребители ще могат да се възползват от нея без излишни притеснения или нуждата от прекалено много допълнителни настройки. Всъщност все още продължава дискусията за това, доколко ефективни и обосновани са тези тъмни теми, но в днешно време основното, което има значение е желанието е потребителите.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!