Горещи новини

Foodpanda е вече Glovo в 65 града в България

-10:12-Razloginfo.com

Платформата за доставки на храна Foodpanda преустанови осъществяването на поръчки във всички градове в България, с изключение на София, като прехвърля бизнеса си на Glovo, една от водещите световни платформи за доставка.Днес Foodpanda прекратява своите бизнес операции в 65 града* и нейното мобилно приложение и уеб съдържание вече са прехвърлени към системата на Glovo. Столицата София ще последва до няколко дни.

Потребителите, посещаващи приложението на Foodpanda у нас, ще бъдат пренасочени към Glovo чрез персонализирани URL връзки и ще могат лесно да направят своите нови регистрации чрез няколко стъпки. В същото време клиентите, идващи през уебсайта на Foodpanda, ще бъдат пренасочени към уебсайта на Glovo.

Всички ресторанти от платформата Foodpanda сега са достъпни в Glovo и потребителите на Foodpanda могат да продължат да се наслаждават на любимите си храни, напитки и закуски. Glovo включва в приложението си повече от 2000 ресторанта, включително вериги като McDonald’s, KFC, Hesburger, Pizza Lab, Aladdin food, и много други популярни ресторанти и локални марки.

Като допълнение към доставката на храна, Glovo си партнира с Kaufland и дрогерии dm, и доставя хранителни стоки и продукти за дома, подаръци, цветя, козметика и продукти за лична грижа.

Виктор Ръкариу, регионален генерален мениджър на Glovo за Югоизточна Европа, споделя: „Щастливи сме да предоставим нашия опит на потребителите на Foodpanda и искаме да уверим всички наши клиенти, че работихме много усилено, за да предоставим за кратък период от време цялото им любимо съдържание в платформата на Glovo. Вярваме, че чрез обединението на съдържанието и експертизата на Glovo и Foodpanda в една единствена платформа, с минимални затруднения за потребителите, и предлагаща разнообразие от оферти и промоции, сме в състояние да осигурим много по-добро цялостно потребителско изживяване и удовлетвореност на клиентите.”

През месец май тази година Glovo обяви, че е придобила няколко компании от групата Delivery Hero, за да разшири присъствието си в Централна и Източна Европа.

* Българските градове, които към днешна дата са мигрирани изцяло към платформата на Glovo, са следните: Асеновград, Балчик, Банкя, Банско, Благоевград, Боровец, Ботевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, Враца, Габрово, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Димитровград, Добрич, Дупница, Каварна, Казанлък, Карнобат, Китен, Козлодуй, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Лом, Луковит, Монтана, Несебър, Нова Загора, Нови Искър, Нови Пазар, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Петрич, Пещера, Плевен, Пловдив, Поморие, Равда, Радомир, Разград, Разлог, Русе, Самоков, Сандански, Свищов, Свиленград, Своге, Силистра, Сливен, Слънчев бряг, Смолян, Созопол, Стара Загора, Троян, Търговище, Харманли, Хасково, Червен бряг, Шумен, Ямбол.

За Glovo

Glovo е иновативно мобилно приложение за доставка на разнообразни стоки и една от водещите световни платформи за доставка. Основана в Барселона през 2015 г., компанията оперира в Югозападна Европа, Източна Европа и Африка. Приложението свързва потребителите с ресторанти, вериги за хранителни стоки, аптеки и магазини, и също така включва категория „Друго“, която позволява на хората да поръчват всичко, което пожелаят.

За повече информация, моля посетете: http://about.glovoapp.com/en/

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!