Горещи новини

Australian Open ще се проведе пред пълни трибуни

-15:57-Razloginfo.com

Australian Open 2022 ще се проведе пред пълни трибуни, съобщиха властите в Мелбърн след ново премахване на ограничения заради коронавируса.Премиерът на Виктория Дан Андрюс заяви, че щатът е близо до 90% пълна ваксинация, което ще позволи на няколко от дълго действащите мерки да паднат, включително рестрикциите за капацитет на спортни събития.

Първият турнир от Големия шлем за годината стартира на 17 януари на „Мелбърн Парк“, който също ще се радва на пълен капацитет. Турнирът бе засегнат сериозно тази година заради ограничения брой зрители по трибуните. Остава обаче неясно дали всички топ тенисисти ще акостират в Австралия.

Властите предупредиха, че неваксинирани играчи е малко вероятно да получат визи, което поставя под въпрос участието на деветкратния шампион в съревнованието Новак Джокович. Световният номер 1 публично обяви опозицията си срещу ваксините и отказа да разкрие дали е бил ваксиниран срещу COVID-19.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!