Горещи новини

Apple пусна странна услуга: Ремонт на смартфони на самообслужване

| 10:43

Apple пусна услуга, която позволява на потребителите да ремонтират своите устройства у дома си. Комплектът включва повече от 200 части и инструменти, които ще се отдават под наем.Услуга, наречена „Ремонтирай сам“, Self Service Repair Store, ще ви позволи да ремонтирате моделите iPhone 12, 13 и SE от трето поколение. Странното е, че цените за въпросната услуга не са по-ниски.

Те са, както по-високи, така и по-ниски, отколкото да отидете в сервиз, като всичко зависи от въпросната резервна част. Например, нова батерия за iPhone 13 Pro струва $71, което е с $2 повече, отколкото да отидете в сервиза, а дисплей за iPhone 13 струва $269, което е пък е с $10 по-малко от цената в сервизния център.

Инструментите ще се отдават под наем, защото ще се използват рядко и сред тях има доста скъпи джазжи, като преса за дисплея, например. Наемната цена е $49 на седмица.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!