Горещи новини

Apple откри дефект в говорителите на iPhone 12

-17:31-Razloginfo.com

Apple е открила дефект в някои бройки на iPhone 12 и 12 Pro. Става дума за проблем с говорителите на усторйствата, като те могат да спрат да работят, съобщава компанията в сайта си за поддръжка.Конкретно са засегнати смартфони, които са произведени в периода октомври 2020 – април 2021 г. Компанията казва, че ако iPhone 12 или 12 Pro няма звук, когато потребителят провежда телефонни разговори, трябва да посети оторизиран сервиз, за да види дали попада в списъка.

Другите модели на iPhone 12 – 12 mini и 12 Pro Max, не попадат в дефектните бройки. Това означава, че ако имат подобен проблем, те трябва да бъдат поправени според стандартните гаранционни правила.

Apple допълва, че ако с дадено устройство има и други проблеми, например пукнато стъкло на дисплея, първо те ще трябва да бъдат поправени (евентуално заплатени) преди да може да се поправи и самият говорител през безплатната програма.
Така компанията ще избегне опити на потребители да поправят безплатно всякакви проблеми в устройствата си, които не попадат в гаранцията или обхвата на програмата. Тя също предупреждава, че може да ограничи поправките само в оригиналната държава или регион на покупка на устройството, но не уточнява при какви условия ще направи това.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!