Горещи новини

ABBA се завръщат на сцената като виртуални аватари

-17:06-Razloginfo.com

Шведската поп сензация ABBA се завръщат на сцената като виртуални аватари, цифрово пресъздадени, за да изглеждат с 40 години по -млади, отколкото са днес.Компютърни графични аватари на четиримата членове на ABBA, които изглеждат така, както изглеждаха в разцвета на силите си, с прякор „Abbatars“ (АББАтари – от АББА и аватари), ще бъдат представени в нов концерт на живо в Лондон, наречен „ABBA Voyage“.

АББАтарите, създаден от ILM (компанията за специални ефекти, създадена от Джордж Лукас, за да реализира визията си за Междузвездни войни), ще бъдат прожектирани в арена с капацитет 3000 души, специално създадена на мястото на Олимпиадата в Лондон през 2012 г. в Ийст Енд.

Заедно с виртуалните аватари на Бени Андерсон, Ани-Фрид Лингстад (Фрида), Агнета Фалтског и Бьорн Улвеус, ще свири на живо 10-членна група. Заедно те ще изпълняват 22 от най-големите хитове на групата по време на поп концерт, който ще се повтаря седем пъти седмично.

За да се пресъздаде живо присъствие на сцената, най-съвременната компютърна анимация ще бъде проектирана пред аудиторията, използвайки актуализация на стар викториански театрален трик, наречен „Духът на Пепър“. Техниката е била популярна през 1800 -те години за създаване на спектрални привидения, но най-скоро е била използвана в атракционния тематичен парк Disney’s Haunted Mansion.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!