Горещи новини

Младеж се закани на полицаи с убийство, задържаха го

| 10:09

Млад мъж от Брацигово е задържан заради агресивното му поведение и заплахи спрямо полицейски служители, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.Случката се разиграла около 22.30 ч. в събота, когато в Районното управление в Пещера бил получен сигнал за висока музика идваща от летовището „Атолука“ край брациговското село Равногор. Към мястото бил изпратен дежурен автопатрул на полицейския участък в Брацигово. Униформените установили, че пред вила има компания, а сбирката била съпроводена със силна музика. Полицаите разговаряли с присъстващите , но въпреки това не срещнали разбиране да се спре силния шум. Пред тях застанал млад мъж и започнал да ги обижда, заплашва със саморазправа и дори се заканил на полицаите с убийство.

Белезниците бързо щракнали на ръцете на агресивния купонджия и музиката била спряна. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него е образувана преписка, която ще бъде докладвана на прокуратурата.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!