Горещи новини

9 общини приеха бюджета на ВиК асоциацията

| 10:43

Общото събрание на Асоциация по ВиК прие бюджета на за 2022 г.Това стана на редовно заседание под председателството на областния управител Валери Сарандев. Съгласно дневния ред на заседанието, Общото събрание прие и годишния отчет за дейността на Асоциация по ВиК Благоевград през 2021 г., отчета за изпълнение на бюджета на асоциацията за 2021 г., годишния финансов отчет за 2021 г. Общото събрание съгласува плана за стопанисване, експлоатация и поддръжка на активите на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград и подробната инвестиционна програма на дружеството за 2022 г.

На заседанието присъстваха упълномощени представители на общините Банско, Белица, Благоевград, Гоце Делчев, Гърмен, Разлог, Сатовча, Симитли и Хаджидимово. Представителят на община Якоруда присъства на заседанието без право на глас. Представители на общините Петрич и Струмяни не взеха участие в заседанието. Управителят и служители на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград взеха участие в заседанието на асоциацията.

Общият брой на общините извън водната асоциация става 5, а вътре остават 9 общини. Заедно с Якоруда и Петрич напуснаха водната асоциация Струмяни а още преди това Кресна и Сандански.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!