Горещи новини

800 коня за новия Москвич

-11:07-Razloginfo.com

Ерик Китуашвили, известен като Давидич, е официално свързан с марката Москвич от миналата година.Когато през ноември миналата година в бившия завод на Renault започна производството на китайски автомобили под марката Москвич, блогърът обяви, че е станал съветник на директора на завода.

800 коня за новия Москвич - 2

Още тогава Давидич започна да участва в промотирането на марката и обеща да построи Москвич с мощност 1000 конски сили. И почти успя. Неговият Москвич 3 получи пълнеж от наточения кросоувър Audi RS Q3, а първата информация за тази интересна тунинг разработка бе изнесена от изданието „Южный Автомобил“.

800 коня за новия Москвич - 3

Но ако серийният немски модел развива мощност от 400 к.с., то тук мощността е удвоена. Повече подробности все още не са разкрити, но на една от снимките можете да видите новия двигател. На каросерията на автомобила има и стикер „4WD 800 к.с.”.

800 коня за новия Москвич - 4

Както знаете, серийният Москвич 3 е само с предно задвижване, но тук трансмисията 4х4 също е наследена от немския донор. Проектът е реализиран от специалисти от тунинг ателието Level Performance и Power Wheels. По-рано Давидич заяви, че бюджетът за „напомпването“ на този Москвич ще бъде 18 милиона рубли (180 000 евро).

800 коня за новия Москвич - 5
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!