Горещи новини

8-те най-често употребявани лъжи в кревата

-20:51-Razloginfo.com

Знаете, че има благородни лъжи, които изричаме, за да запазим добрите отношения и да доставим удоволствие на другия. Точно за това и лъжите по време на секс са си направо задължителни понякога.  1. Ммм… Много вкусно

Там долу няма как да е вкусно, но какво можем да кажем в случая. Това важи и за мъжете и жените. Наясно сме, че всеки го прави, за да достави удоволствие на другия, а не защото му е приятно и вкусно.

  1. Харесва ли ти?

Ако виждате, че партньорът ви се наслаждава на това, което прави, го оставете да довърши, макар и да не е нещо УАУ. Както във връзката, така и в секса компромисите са важни. Затова, когато ви попитат дали ви харесва кажете да, не е лошо.

  1. Мръсни думи

Много хора обичат да им говорят неприлично по време на сексуално преживяване. При други, обаче, това има обратен ефект. Трябва да прецените кога и пред кого можете да използвате мръсотии.

  1. Много ти е голям, не съм виждала такъв

Е, това, което не знаят, няма да ги нарани. Мъжете често се притесняват за размера на пениса си, а не трябва. Все пак сме чували израза „Размерът няма значение“. Средният размер е между 9,6 – 16 см., което е достатъчно, за да се задоволят всякакви сексуални нужди. Така, че дали сте с 10 или 13см., не е от голямо значение, зависи изцяло от уменията ви.

  1. О, да, точно там!

Хмм…всъщност малко по-високо и по-наляво, но, както и да е. Ерогенните зони са индивидуални, затова всички усещаме по различен начин. Често се налага да изричаме тези думи, за да не засегнем другия в леглото и  да не му отнемаме удоволствието, от това което прави.

  1. Ти си най-добрият, с когото съм била/ Ти си най-добрата, с която съм бил

За съжаление, много хора имат проблем със сексуалното минало на партньора си. Много спънки в леглото възникват заради това. Просто кажете, че е най-добрият/ добрата, за да избегнете караници и да не нараните партньора си.

  1. Няма проблем, случва се на всеки

Първата реакция на жените, които досега не са били с мъж, който има проблеми като еректилна дисфункция, е да успокоят мъжа, че не е единствен и това е нещо нормално понякога.

  1. Свърших!

Да, ама не! Просто искате да накарате партньора ви да се чувства по-добре. Това дори е най-често изричаната лъжа от жените. Това е така, защото мъжът приема женския оргазъм като мисия, но за съжаление, тя не е толкова лесна. Много са жените, които не могат да стигнат до оргазъм, но не си признават, за да не обидят мъжа до себе си и да не сринат усилията му.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!