Горещи новини

Как старият пуловер може да се превърне в нещо ново

-14:03-Razloginfo.com

Мина времето за сезонното пренареждане на гардероба. Сигурно сте прибрали някой стар пуловер, а сега ви се струва за боклукаНе бързайте да се разделите с него, защото можете да му дадете нов живот с нова идея. Трябва да имате шевна машина, за да направите стегнат оверлог на изрязаните парчета. Така те няма да се разплетат.

  1. Ако само ръкавите са похабени, отрежете предницата и гърба Премерете дали ви е точно като пола. При нужда свийте. Горния край подгънете и наденете ластик, за да можете да я обличате.
  2. С плат ще освежите отлично стария пуловер. Може да направите например кадифена якичка. Ако ластиците са се отпуснали и разръфали, заместете ги с биета от подходящ плат. Дантелата е сред трендовете и през зимата. Може да добавите само ивица в долния край, защита към началото на бието от вътрешната страна. Още по-ефектно е да изрежете края на ръкавите и там също да добавите дантелен акцент.
  3. Плетените чанти са хит. Изрежете ръкавите и направете дълбоко деколте на пуловера. Вече виждате бъдещата чанта. Остава да обкантите горния й край и да зашиете дъното.
  4. За да си направите одеяло, ще ви трябват повече от един и-два пуловера. Особено ако искате да е изработено с техниката пачуърк. Отрежете различни по големина квадрати, напасвайте ги в голям правоъгълник и ги съединете един с друг на машина или с една кука.

Източник: popantofi.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!