Горещи новини

7 години затвор за мъж, пребил детето на приятелката си

| 21:52

37-годишен мъж е осъден на 7 години затвор за нанесена тежка телесна повреда на малко дете в София, съобщиха от държавното обвинение.

На 8 август 2021 г. в жилище на ул. „Суходол“ в София, обвиняемият ритал и удрал многократно момчето, като използвал и дървен предмет тип „точилка“. Детето е получило тежки травми. Побоят бил особено жесток, а мъжът е бил осъден за тежко умишлено престъпление и преди.

По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели, от чиито показания станало ясно, че обвиняемият е имал връзка с майката на детето. На 8 август 2021 г. тя била взела детето в жилището на приятеля си. То се разплакало за баща си и това провокирало агресията на обвиняемия.

Софийски районен съд е признал мъжа за виновен и му е наложил наказание от 7 години затвор при първоначален „строг“ режим. Присъдата подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!