Горещи новини

60 глобени в моловете за неспазване на мерките срещу COVID-19

-15:58-Razloginfo.com

Съставени са 70 акта за констатирани нарушения на противоепидемичните мерки, от тях 60 са на лица, посетители или работещи в молове и 9 в нощни заведения, дискотеки. 6 от тях са за неспазване на противоепидемичните мерки, 2 за неспазване на забраната за тютюнопушене.

Връчени са и 2 покани към отговорни лица за предприемане на административно наказателна дейност и съставяне на актове.

Това показват проверките на Софийската РЗИ в закрити обществени места за периода 12.10.2020 г. – 18.10.2020.

Извършени са 254 проверки по спазване на противоепидемичните мерки и пълната забрана за тютюнопушене в закрити обществени места, в т. ч. спортни обекти, фитнес зали, големи търговски центрове – тип мол, плувни басейни, детски и учебни заведения, административни сгради, офис сгради, обекти за търговия и производство на храни (ресторанти, кафенета и др.) и нощни заведения.От тях 56 са в големи търговски центрове – тип мол, 7 – в административни и офис сгради, 8 – в нощни заведения и дискотеки.

СРЗИ продължава с учестения контрол и благодари на всички граждани, които съвестно спазват въведените в страната противоепидемични мерки.

Източник: E79 News

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!