Горещи новини

57-годишен отряза ухото на другаря си по чашка, след спор за нотариален акт

| 15:52

Прокуратурата в Димитровград повдигна обвинение на 57-годишен мъж за нанасяне на средна телесна повреда над свой съгражданин, съобщиха от ОД на МВР-Хасково и прокуратурата.На 17 януари по обяд в управлението е бил подаден сигнал от 56-годишен. Той заявил, че на 15 януари посетил жилището на задържания на булевард „Раковски“. Двамата се почерпили и насилникът поискал тъжителят да му даде нотариален акт за наследствен апартамент. Когато той не се съгласил, го наръгал с нож в дясното бедро и му отрязал част от ушната мида на ухото.

След подадения сигнал, полицаите са установили и задържали заподозрения, който бил познат на органите на реда. Той признал за извършеното деяние и описал механизма на извършването му. Вчера прокуратурата в Димитровград му е повдигнала обвинения и е постановила мярка на задържане до 72 часа по образуваното досъдебно производство, допълниха от полицията. Мъжът е бил приведен в следствения арест в Хасково.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!