Горещи новини

50 хранителни продукта с по-ниска цена от днес, къде да ги намерите

-9:28-Razloginfo.com

Стартира кампанията „Достъпно за вас“. От днес най-малко 50 хранителни продукта вече ще имат защитени, трайно ниски цени.Сред тях задължително са хляб, мляко, месо, млечни и месни продукти, яйца, плодове и зеленчуци. Те ще се предлагат от повечето от най-големите търговски вериги, които са приели партньорството с Министерството на икономиката.

Продуктите ще бъдат обозначавани с логото „Достъпно за вас“. Инициативата е част от кампанията на Министерството на икономиката, за овладяване на поскъпването на храните.

На входа на всеки от хипермаркетите ще се поставя информационно табло с актуалните най-ниски цени и съответните продукти, които се предлагат през седмицата. На седмична база в Министерството на икономиката и индустрията ще се прави анализ, за да се следят цените.

Предвижда се и на по-късен етап, през сайта на ведомството, в специално изготвена платформа, потребителите да могат да избират подходящ за тях продукт и да видят откъде могат да го закупят.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!