Горещи новини

5 телевизии излъчват на живо „Пирин Фолк“ Сандански 2022

| 13:29

Броени дни остават до началото на 30-тото юбилейно издание на фестивала „Пирин Фолк“ 2022 – още този петък, на 26 август. А организаторите обещават незабравим спектакъл за почитателите на македонската песен не само в Летния театър в град Сандански, но и пред телевизионните екрани.Със заявката отново да бъде най-медийно отразяваното музикално събитие в страната, почитателите на престижния фестивал ще имат възможността да го проследят по 5 /пет/ телевизии, 1 радиостанция, както и онлайн.

Телевизиите, които ще предават фестивала на живо са: БНТ 1, БНТ 4, ФЕН ФОЛК ТВ, ФЕН ТВ и Ekids. Събитието ще може да се проследи и по радио Белла, както и онлайн- през фейсбук страницата и YouTube канала на Фен Фолк ТВ.

Програма:

• 26 август /петък/ – Детски Пирин Фолк може да гледате по ФЕН ФОЛК ТВ, БНТ 4, ФЕН ТВ и Ekids.
• 27 август /събота/ – Конкурс за изпълнителско изкуство може да гледате по ФЕН ФОЛК, ФЕН ТВ и БНТ 4;
• 28 август /неделя/ – Конкурс за авторска песен на македонска песен може да проследите по БНТ 1, БНТ 4, ФЕН ФОЛК ТВ и ФЕН ТВ.

И трите вечери ще са достъпни онлайн за целия свят тук: FEN FOLK TV и Fen Folk TV .
Начален час на трите фестивални вечери и директното излъчване: 20:45 ч.
Организаторите от Фен Фолк ТВ и Община Сандански напомнят, че освен изпълненията на участниците в трите конкурсни вечери, зрителите ще имат възможността да се насладят и на изпълненията на специалните гост-изпълнители, които тази година са общо 13 на брой:

На 26 август на сцената като гост-изпълнители очакваме: Георги Гоцев, Лия, Невена Цонева и Васко Лазаров. На 27 август гост-изпълнители ще бъдат: Наум Петрески и

Зуица Лазова от Северна Македония, Ива и Велислава Костадинови и Илия Луков. За 30-ото юбилейно издание на „Пирин Фолк“ 2022 на 28 август като гост-изпълнители на сцената на престижния фестивал ще се качат: Глория, Севдалина и Валентин Спасови и Володя Стоянов – Войводата.

Билети: в мрежата на Eventim и в Туристически информационен център – Сандански.
Организатори: Фен Фолк ТВ и Община Сандански

За повече информация и въпроси:

Деница Митева
PR „Пирин Фолк“ 2022
мобилен:+359 885 69 69 90; +359 895 68 00 83
e-mail: pr@fenfolktv.bg
България, София 1330
ж.к. Сердика, ул. Гюешево 85, ет. 3

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!