Горещи новини

40-годишна майка на три деца печели до 100 хиляди долара от порно на месец ВИДЕО

-19:58-Razloginfo.com

Снимка: YouTube
Бивша религиозна проповедничка, преместила се в порно индустрията, разказа за топлото отношение на феновете към нейните деца в интервю за YouTube канала Truly.40-годишната Никол Мичъл израснала в баптистко семейство. Дълго време тя била пастор в църква, но по-късно се разочаровала от вярата и създала акаунт в OnlyFans.

Мичъл има три деца. Те казаха в интервю, че често получават подаръци от последователите на майка си: играчки, дрехи и предмети, свързани с тяхното хоби. Една от дъщерите на Мичъл се похвали с подарената ѝ китара. „Честно казано виждам това като нова версия на концепцията „необходимо е село, за да отгледаш дете“. Имам онлайн село“, казва жената.

Мичъл твърди, че е живяла в бедност дълго време. Според нея в продължение на десет години тя можела да си купува храна само с помощта на обезщетения. Всичко се променило драматично с навлизането ѝ в секс индустрията. Сега тя печели от 30 до 100 хиляди долара на месец. Благодарение на това тя успяла да купи къща за семейството си.

Мичъл не само създава съдържание за OnlyFans, но и ходи на срещи с различни мъже за пари. Това обаче, твърди тя, не вреди на личния ѝ живот. Наскоро Мичъл предложи брак на любимия си.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!