Горещи новини

4-месечно бебе е с фрактура на черепа и хематом, разследват насилие

-9:44-Razloginfo.com

Районната прокуратура във Видин разследва случай с 4-месечно бебе, прието в болница във Видин с фрактура на черепа и хематом. Образувано е досъдебно производство за оставяне на малолетно дете без надзор и родителски грижи и причиняване на телесна повреда.В дома на детето е извършен оглед и са иззети вещи, които имащи отношение към случая, казват от държавното обвинение.

Установено е, че на 10 май в частен дом във Видин е била нанесена средна телесна повреда на 4-месечния Д.В. Увреждането причинило разстройство на здравето, временно опасно за живота на бебето. То е закарано в столична болница, казват от прокуратурата.

Предстоят разпити на свидетели, в т.ч. на малолетни деца в синя стая, и назначаване на съдебномедицинска експертиза. Очаква се доклад от отдел „Закрила на детето“ при Детска педагогическа стая  във Видин.

Бебето е транспортирано в „Пирогов“, предава БНТ. От болницата за спешна помощ заявиха, че състоянието му е много тежко и лекарите се борят за живота му.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!