Горещи новини

31-годишен шампион на двойки по тенис с Григор Димитров е кандидат за министър на културата

-11:23-Razloginfo.com

31-годишният актьор и продуцент Атанас Атанасов е изненадващото име в проектокабинета, който бе даден на президента.Кандидатът за премиер Кирил Петков каза, че има едно име, което до този момент не се е споменавало – Атанас Атанасов за министър на културата.

„Това е един млад човек, който много ме впечатли, защото сам беше възстановил едно читалище в пловдивско  село. Ще дадем нов тласък на българската култура”, заяви Петков.

Атанас Атанасов е родом от Хасково, откъдето влезе и като депутат.  Бакалавър по театрално изкуство от Whitman College, бил е републикански шампион по двойки на България заедно с Григор Димитров.

Живял е в  Холивуд, Берлин и Лондон, като освен артист пред камерата и на сцената,  е бил продуцент на документално кино.

Чрез онлайн кампания той набра $15,000 за възстановяването на читалището в родното село на баба му и дядо му– Татарево. Вече 6 поредни години организира фестивала „ОТКЛЮЧЕНО“.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!