Горещи новини

28-годишна от Брежани „взриви“ „Гласът на България“

-12:31-Razloginfo.com

Феноменално изпълнение на песента „Излел е Дельо хайдутин“ прозвуча вчера от сцената на „Гласът на България“, сътворено от Соня Михайлова от симитлийско село Брежани.Младата дама, която е съпруга и майка на прекрасно момиченце, остави без дъх зрителите и публиката в едно от най – гледаните телевизионни предавания. Магията на песента, която прозвуча в нейното изпълнение накара и четиримата членове на журито да се обърнат.

Соня имаше възможността да избира от Любо Киров, Иван Лечев, Дара и Галена. В крайна сметка ангелогласната певица избра отбора на Галена. В своята видеовизитка младото момиче разказа, че музиката е едно от най – важните неща в живота ѝ.

Още на 14 – 15 годишна възраст се налага да започне да работи, за да помага на многолюдното си семейство. Грижела се за своите братя и сестри, докато родителите ѝ били в чужбина. Преди четири години среща любовта на живота си. В момента е щастливо омъжена и има дъщеря.

Източник: E79 News

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!