Горещи новини

24-годишна жена издъхна на новогодишното хоро

-17:41-Razloginfo.com

24-годишна жена почина, докато играе на новогодишно хоро в пловдивското село Долна махала, съобщава „Марица“.Трагедията се разиграла точно в полунощ пред една от къщите. Няколко фамилии посрещали заедно новата 2022 година. Още следобед седнали на маса, забавлявали се, слушали музика и танцували. Минути преди полунощ се извило кръшно празнично хоро. На него се хванали 24-годишната, нейният съпруг и роднини. Изведнъж младата жена паднала на земята. Всички изпаднали в ужас, тъй като нямала пулс. Веднага позвънили на тел. 112. На място бързо пристигнали полиция и линейка.

Медиците установили, че сърцето ѝ е спряло, като посочили като най-вероятна причина инфаркт. По време на трагедията започнали и гърмежи с фойерверки от селата наоколо. Жителите на Долна махала обаче притихнали. Почти всички се събрали пред дома на починалата, потресени от случилото се навръх Нова година.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!