Горещи новини

21-годишен мъж е задържан за убийството на негов приятел в Монтанско

| 12:39

21-годишен мъж е задържан за убийството на негов приятел в монтанското село Горно Церовене.Трупът на жертвата бил захвърлен на пътя. Сигналът за мъж, лежащ в безсъзнание на пътя, с кръв по главата, е получен в 19.28 ч. във вторник. Полицаи установили, че това е 53-годишен жител на Монтана, който живеел в селото. Екип на Спешна помощ констатирал смъртта му. По първоначални данни мъжът е починал от нанесен му удар с твърд предмет по главата.

В близост до местопрестъплението бил задържан 21-годишен жител на същото село, по чиито дрехи са открити следи от кръв, за която се предполага, че е от пострадалия. По данни на местни жители заподозреният и жертвата са се познавали и често били в една компания.

Задържаният е в ареста за 24 часа. Днес предстои привличането му като обвиняем от Окръжната прокуратура в Монтана и удължаване на мярката му за задържане до 72 часа, като впоследствие ще бъде поискан и постоянен арест.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!