Горещи новини

19 производства са образувани за търговията с вот

-21:03-Razloginfo.com

19 производства са образувани за търговията с вот. Главният секретар на МВР Петър Тодоров отчете резултатите от спецакциите на територията на цялата страна за предстоящите избори.99 сигнала са обработени към днешния ден, стана ясно от брифинга му. 75 от тях са за нарушение на изборните правила на избирателите, а останалите са административни нарушения на правилата на вота.

За да не се допусне изкривяване на вота, както каза комисар Тодоров, в цялата страна се провеждат множество акции. Днес акции на жандармерията и полицията се провеждат на територията на областите Стара Загора и Добрич. Проверяват се сборищата на криминалния контингент

В Стара Загора са образувани 8 досъдебни производства и 12 души са арестувани. Хванати са три лица, обявени за общодържавно издирване.

В област Добрич са образувани 9 досъдебни производства. 13 са арестуваните. Всички задържани имат опит в целия спектър на криминалните престъпления. Всички тези акции, които ще продължат имат за цел недопускане купуването на гласове, обясни главният секретар на МВР.

До последно ще продължат акциите на МВР. Старши комисар Атанас Михов от ОД МВР Варна обясни, че и на местно ниво текат акции. Във Варна има образувани 3 досъдебни производства. От началото на кампанията има 13 сигнала там. За заловените в лодка мигранти, комисар Тодоров отчете, че от доста време не е имало опити за навлизане на наша територия по вода.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!