Горещи новини

19-годишен получи доживотен затвор за убийство и изнасилване

-9:26-Razloginfo.com

Доживотен затвор по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Силистра получи 19-годишният Ф.Р. от с. Скала. Той беше привлечен към наказателна отговорност за грабеж, придружен с убийство, и за изнасилване на жертвата.Младеж ограбил и убил по изключително жесток начин 51-годишна жена, от същото село. След като бил задържан в съседно село, той направил самопризнания и бил привлечен към наказателна отговорност за извършеното от него престъпление.

Решението на Окръжен съд – Силистра подлежи на протест и обжалване пред Варненския апелативен съд.

Ивелин Чефаланов от Окръжна прокуратура –Силистра, заяви, че е тъжно, че се случват такива неща, но не трябва да сме безразлични когато имаме такива присъди, защото това е едно наистина много тежко престъпление, дори две. „Това е доста тежка присъда, но съответства на това, което е извършил“, добави Чефаланов.

Разликата е, че за изнасилването обвинението искаше 20 години, което е максимумът, но съдът е решил, че 18 са достатъчни.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!