Горещи новини

18-годишен, с книжка от месец, заби колата си и в дърво, и в стълб

-18:54-Razloginfo.com

22-годишно момиче загина ден след рождения си ден. Друго момиче е в реанимация, след като18-годишен шофьор заби колата им в дърво и стълб във Варненско – край село Бозвелийско. Инцидентът е от събота около 5 часа сутринта. 18-годишният шофьор също е настанен в болница. Той е имал книжка от по-малко от месец. Според свидетели – скоростта при катастрофата е била много висока.„Все още не е известна причината за катастрофата. След първоначалния оглед индикациите сочат, че скоростта на автомобила е била превишена. С каква скорост се е движела колата към момента на катастрофата ще стане ясно след автотехническата експертиза“. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ началникът на „Пътна полиция“ – Варна главен инспектор Петко Камбуров.

По думите му 18-годишният водач е взел книжка преди по-малко от месец. „Не е имал предишни нарушения. Проба за алкохол и наркотици не му е взета на мястото на ПТП-то предвид травматичните увреждания на водача, който веднага е транспортиран в болница. В хода на досъдебното производство ще бъдат изяснени конкретните показания за алкохол и наркотични вещества“, подчерта Камбуров.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!