Горещи новини

16-годишен беше ранен с нож пред училище от 17-годишен бежанец

| 9:11

16-годишен беше ранен с нож пред училище от 17-годишен бежанец. Прокуратурата повдигна обвинение на извършителя. Инцидентът е от петък следобед.Раненото момче е в стабилно състояние в „Пирогов“.

Инцидентът се разиграл пред входа на столичното 18-то училище. В петък привечер две компании влизат в спор заради момиче. Спорът приключил, когато 16-годишно момче е наръгано три пъти с нож в гърдите и корема.

Извършителят е сирийски бежанец на 17 години. Заради опасност от укриване той е задържан за 72 часа. Предстои в понеделник да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

С бежанеца били други две момчета, които са възпитаници на 18-то училище. Те се опитали да предотвратят инцидента според свидетели.

След намесата на лекарите от „Пирогов“ състоянието му е стабилизирано. Друг младеж от неговата компания също е пострадал.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!