Горещи новини

15 любопитни факти за секса

-10:36-Razloginfo.com
Неизчерпаема е темата за секса и всяка година учените попълват тази област от човешкото познание с нови удивителни данни. Предлагаме няколко интересни факта, които нищо чудно да прозвучат като откритие за някои.1. Женската богомолка не може да прибегне до полов контакт с мъжката, докато той „има глава на раменете си”. Именно по тази причина, за да започне секса женската откъса главата, за да се прояви богомолския партньор „като мъж”.

2. Съгласно статистиката най-добрият и запомнящ се секс се случва не в леглото, а в колата.3. Установено е, че само делфините и хората предпочитат секса не само за размножаване, но за удоволствие.

4. Плъховете могат да се сношават 122 пъти на час.

5. След редица изследванията учените ясно установили, че мъжете се възбуждат от аромата на лавандула и миризмата на тиква. Така че ако момъкът не обръща никакво внимание, използвайте тоалетно мляко или сапун от лавандула и той няма да разбере как ще се озове в обятията ви.6. Лъвът се сношава 50 пъти на ден, сега би трябвало да е ясно защо го наричат царя на зверовете.

7. Най-големия интимен орган в света притежава синия кит.

8. Ако сте забравили какво е това сексът, заминете за Гърция. Всички знаят, че гърците, за разлика от другите народи, най-много се занимават със секс. А какво друго да правят при толкова море, слънце, плажове и благоприятни условия.

9. Гръцките мъже обаче са били наказвани в древността за изневери, въпреки че по природа да горещи мъже. На мъж, който е изневерил на жена си, му вкарвали в задните части репичка. Историците обаче не уточняват колко време наказанието трябва да остане там.
10. Орлите са горди птици и правят секс направо по време на полет. Именно заради това често се случва двойките да паднат на земята и за съжаление, често пъти това падане е фатално. Така че сексът далеч невинаги е безопасно занимание.

11. Оргазмът при свинята трае цели 30 минути. Как само й е провървяло!12. Най-продължителният оргазъм е бил засечен от американски учени. Той траел 43 секунди.

13. Мъжете, които не пушат, отделят на сексуалния си живот два пъти повече внимание от пушещите мъже.
14. През целия си живот силния пол отделя около 15 литра сперма. Не е кой знай колко много.
15. При жените само 1% от 100 стигат до оргазъм от ласки и игри с гърдите. Вероятно за мъжа е полезно да знае това, но все пак то не е достатъчно и най-често се налага допълнително да се потруди.
И най-важното – за секса може да се говори безкрайно, но най-добре е да го правите.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!