Горещи новини

15-годишна българка с три медала от световен конкурс в Холивуд

-10:17-Razloginfo.com

Българче си извоюва три медала от Световния шампионат на сценични изкуства WCOPA, който се провежда в Холивуд.


15-годишната Димитрина Германова от Добрич, която участва в четири конкурсни номинации в направление „Вокал“, спечели сребърни медали в номинациите Contemporary и World Music и бронзов медал в номинация Pop Music.

„Изминалите 10 дни бяха изпълнени с много емоционални преживявания, срещи с невероятни хора на чудесни места. Наистина съм горда, че взех участие в 23-тото издание на Световния шампионат по сценични изкуства в Холивуд. Изключително щастлива съм от постигнатото, тъй като се състезавах с участници, които имат огромен потенциал. Много от тях вече са реализирани изпълнители в държавите си. Придобих ценен опит и увереност, но и осъзнавам колко много още имам да уча“, разказа пред „Монитор“ Димитрина.От арт компания „Нови звезди“, която е официален представител на България в шампионата, се похвалиха с победата на Димитрина.

„Победа по холивудски! Прекрасна новина долетя от Холивуд! Талантливата Димитрина Германова се пребори с огромна конкуренция и спечели 3 медала за своите 4 конкурсни номинации!“В нейната възрастова категория са се състезавали повече от 200 изпълнители, а в целия шампионат се конкурират няколко хиляди участници от повече от 60 страни, които представят своя талант в различни изкуства.
От компанията допълват, че продуцент от журито се е срещнал с Димитрина, впечатлен е от нея и ѝ предвещава обещаващо бъдеще и на световната сцена.

Димитрина и сестра ѝ Весела са се насладили на туристическа обиколка на Лос Анджелис, разходили са се по Алеята на славата, снимали са се с известния надпис Hollywood, като не са пропуснали и плажовете и кея Санта Моника, Аквариума и други знакови места за региона.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!