Горещи новини

13 признака, че си вещица

-15:59-Razloginfo.com

Някога са определяли дали една жена е вещица по доста глупави признаци – брадавици и бенки, по това какво ще кажат завистливи съседи и дали ще потъне във вода или не, ако е завързана . Сега има други методи.Само трябва да си помислите за някой човек, и той (или тя) започва да звъни или пише. А ако вървите нанякъде, случайно срещате желания човек по пътя.

Ако, замисляйки се, се загледате в гърба на някой минувач, той може внезапно да падне на равен терен, а понякога и много болезнено.

Вие често свеждате очите си, защото лесно може да накарате човек да се смути и да отмести погледа си. Приятели казват, че погледът ви е убийствен.

Вашите желания и дори и шеги често се сбъдват.

Когато имате лошо настроение, лампите започват да изгарят, понякога по няколко наведнъж. А към компютър или друга сложна техника е по-добре да не се доближавате.

Вас ви обичат котки и малки деца, дори когато не искате да се занимавате с тях. И можете да се справяте с такива страховити същества като жаби, паяци или змии.

Вие имате “зелена” ръка. Дори и да не садите нищо специално, около вас пускат корени различни растения.

Чувствате идването на пълнолуние. То ви освежава и ви вдъхновява. Не е изненадващо, че вие ​​вероятно сте сова, а не чучулига.

Хора, близки до вас започват да откровеничат, дори когато демонстративно не поддържате диалога. Така вие пазите много тайни, компромати и клюки. И ако някога напишете мемоари…

Чувствате болката на другите, и психически и физически, и знаете как да работите с нея. Може би сте се научили да премахвате зъбобол или главоболие, или всичките ви приятели ви молят да им правите масаж. След което сте изцедена като парцал.

Вие знаете каква сте била в предишния си живот. И ще познаете бившите си приятели и приятелки от този живот.

Понякога, когато сте на абсолютно ново място осъзнавате, че знаете всички подробности, защото сте била тук веднъж, в предишно прераждане.

Имате свои знаци, лично тълкуване на сънища и хороскопи. Много по-точни от добре познатите. А гаданията ви се сбъдват толкова добре, че става страшно.

Знаете, че всеки дар е отговорност, както и че всяка власт си има цена.

Източник: svetovnizagadki.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!