Горещи новини

12-годишно момче е загинало, след като било влачено от кон

| 11:19

Момче на 12 години – С.И., от село Лехчево в община Бойчиновци, е загинало, след като било влачено от кон, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.Детето видяло, че се свечерява, а конят на съседа все още пасе вързан на поляна в покрайнините на Лехчево. То решило да го прибере само и отишло при него. Животното било вързано с дълго въже и метален клин, забит в земята.

Момчето извадило клина и намотало въжето около ръката си, като завързало края му и повело животното към обора. Малко пред портата конят се подплашил и побягнал. Детето не могло да се освободи от завързаното за ръката му въже и конят го влачил дълго по поляни и улици в Лехчево. Хора от селото подали сигнал на 112 и хванали животното, но пристигналите на място медици само констатирали смъртта на детето.

Тялото му е изпратено за аутопсия в болница в Монтана, по случая е заведено досъдебно производство, уточниха от полицейската дирекция в града.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!