Горещи новини

Официално: Ще има Coca-Cola смартфон

| 11:42

Преди няколко дни ви показахме снимка на червен смартфон с логото на Coca-Cola. Кадърът бе споделен от известен анализатор, който за пореден път се доказа със своята информация, която бе потвърдена и от Realme. Именно китайската компания ще стои зад направата на смартфона, който се появи и в кратко рекламно видео в Twitter.

Официално: Ще има Coca-Cola смартфон (ВИДЕО) - 2

 
В описанието от Realme споделят, че „нещо се газира“ с линк към събитие в своята индийска страница. Краткият клип показва смартфон потопен в черна, газирана течност, подобна на Coca-Cola. От Realme са използвали червен, бял и черен цвят за основни, което също подсказва за партньорството между двете компании.

Ако рендърът, който видяхме през седмицата се окаже правдоподобен, то тогава устройството ще е базирано именно на Realme 10 или 10 Pro. Все още не е ясно къде ще се продават смартфоните с логото на популярната компания за напитки, но е силно вероятно разпространението му да бъде ограничено само до няколко района, между които едва ли ще попадне Европа.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!