Горещи новини

100-годишен пациент отново е на крака след сложна операция

| 9:20

Изписаха 100-годишния пациент след сложната операция хемиатропластика на лява тазобедрена става. С новината се похвалиха от МБАЛ Иван Скендеров ЕООД – Многопрофилна болница за активно лечение. Казват, че за някой може би е чудо, но за тях е въпрос на професионализъм. Екипът на доктор Захариев (ортопед травматолог) и доктор Хитов (ортопед травматолог) изписаха най-възрастния си пациент Димитър Чанков.Димитър е на цели 100 години и има планове да живее поне още толкова. Минута невнимание обаче му коства счупване на шийката на бедрената кост. Болката е нетърпима, а страхът голям. Желание за живот обаче по-силно от всякога.

Така Димитър се доверява на екипа от прекрасни травматолози, които извършват сложната операция хемиатропластика на лява тазобедрена става. Волята за живот и професионализма на лекарите изправят Димитър отново на крака за кратко време.

Пациентът напуска болницата щастлив, че отново може да ходи и с поглед, отправен към посрещането на 101 -та си година.

Както може да видите, Димитър е пример за това, че годините са просто число.

Димитър и семейството му отправят своите най-искрени благодарности към доктор Захариев, доктор Хитов, доктор Ганева, операционна сестра Ципарова и анестезиологична сестра Ласкова за професионализма, грижите и отношението.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!