Горещи новини

10 000лв. гаранция за шофьора на сръбския автобус, катастрофирал на АМ „Тракия“

| 19:20

Състав на Старозагорския Окръжен съд наложи днес на шофьора на сръбския автобус, който се обърна миналата неделя на магистрала „Тракия“, Дарко Карашичевич  мярка за неотклонение „парична гаранция“ от 10 000 лева.Сумата трябва да бъде внесена до 10 дни, като обвиняемият ще напусне ареста след внасяне на гаранцията.

Седмица по-рано Районният съд в Стара Загора наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на шофьора, но защитата обжалва.

За да пусне сръбския гражданин на свобода под парична гаранция, днес съдът взе под внимание няколко факта от неговата биография. 40-годишният мъж е с чисто съдебно минало, той е баща на три деца, има постоянен адрес в Сърбия. Освен това Карашичевич вече има постоянна адресна регистрация в София, на която ще може да бъде търсен при необходимост и да получава съдебни книжа и призовки.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!