Горещи новини

10 публични места за секс, които трябва да опитате

-13:44-Razloginfo.com

1. На плажа

Дами, сигурни сме, че повечето от вас са правили секс на плажа. Ако все още не сте опитали, сега е момента! Можете да го направите, дори, в къщичката на спасителите. От там ще имате изглед към целия плаж и ще забележите, ако някой приближава към вас.

2. В Библиотеката

Ще се изненадате, колко разтоварващо действа сексът в университетската библиотека, в края на напрегнатия семестър. Единственото правило е да сте по-тихи.

3. На верандата

Това е едно от местата, които със сигурност трябва да опитате. Особено ако живеете в жилищен комплекс и имате вътрешен двор с хубава гледка. Невероятно вълнуващо е!4. В ресторанта

Тук трябва да сте по-широко скроени.. Направете го на мивката в тоалетната на изискан ресторант. Възбудата, която ще изпитате е неописуема.

5. На полето

Много жени мечтаят да правят секс на открито. Намерете подходящо място в средата на нищото, вземете одеяло и правете незабравим секс, докато гледате красивото небе.

6. В басейна

Сигурни сме, че повечето от вас са завладявали това секс място. Усещането е невероятно. За още по-голямо разнообразие ви предлагаме да опитате на дъската за скачане в басейна на някой хотелски комплекс. Само си представете… осветен басейн и аромат на цъфнали дървета.. доста възбуждащо!

7. На камък

Няма нищо по-хубаво от секс на открито. Направете го върху голям камък близко до някой планински поток, например.

8. В чужбина

Организирайте туристическа обиколка с вашия любим. Посетете различни забележителности и там намерете усамотено място на което да се развихрите. Опитате ли веднъж, със сигурност ще искате да повторите преживяното.

9. В превозно средство

Автомобил, лодка, кораб, ферибот…това са места, които ще ви доставят удоволствие, за което не сте и мечтали. Качете се и правете зашеметяващ секс в банята на кораба, например. Или се срещнете по време на обедната почивка на паркинга и го направете на задната седалка в колата.

10. В леглото, докато до вас има някой друг

На всяка двойка им се е налагало, понякога, да делят стая с трети човек. Обикновено това се случва, когато сте на екскурзия с голяма компания и при разпределението на стаите просто така се е получило. Това, обаче, е възможност да разнообразите и да усетите тръпката от това да не ви чуят.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!