Горещи новини

10 публични места за секс, които трябва да опитате

1. На плажа

Дами, сигурни сме, че повечето от вас са правили секс на плажа. Ако все още не сте опитали, сега е момента! Можете да го направите, дори, в къщичката на спасителите. От там ще имате изглед към целия плаж и ще забележите, ако някой приближава към вас.

2. В Библиотеката

Ще се изненадате, колко разтоварващо действа сексът в университетската библиотека, в края на напрегнатия семестър. Единственото правило е да сте по-тихи.

3. На верандата

Това е едно от местата, които със сигурност трябва да опитате. Особено ако живеете в жилищен комплекс и имате вътрешен двор с хубава гледка. Невероятно вълнуващо е!4. В ресторанта

Тук трябва да сте по-широко скроени.. Направете го на мивката в тоалетната на изискан ресторант. Възбудата, която ще изпитате е неописуема.

5. На полето

Много жени мечтаят да правят секс на открито. Намерете подходящо място в средата на нищото, вземете одеяло и правете незабравим секс, докато гледате красивото небе.

6. В басейна

Сигурни сме, че повечето от вас са завладявали това секс място. Усещането е невероятно. За още по-голямо разнообразие ви предлагаме да опитате на дъската за скачане в басейна на някой хотелски комплекс. Само си представете… осветен басейн и аромат на цъфнали дървета.. доста възбуждащо!

7. На камък

Няма нищо по-хубаво от секс на открито. Направете го върху голям камък близко до някой планински поток, например.

8. В чужбина

Организирайте туристическа обиколка с вашия любим. Посетете различни забележителности и там намерете усамотено място на което да се развихрите. Опитате ли веднъж, със сигурност ще искате да повторите преживяното.

9. В превозно средство

Автомобил, лодка, кораб, ферибот…това са места, които ще ви доставят удоволствие, за което не сте и мечтали. Качете се и правете зашеметяващ секс в банята на кораба, например. Или се срещнете по време на обедната почивка на паркинга и го направете на задната седалка в колата.

10. В леглото, докато до вас има някой друг

На всяка двойка им се е налагало, понякога, да делят стая с трети човек. Обикновено това се случва, когато сте на екскурзия с голяма компания и при разпределението на стаите просто така се е получило. Това, обаче, е възможност да разнообразите и да усетите тръпката от това да не ви чуят.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!