Горещи новини

Скандалът върви с пълна сила! ФК „Скравена“ се разграничи от президента за жалбата срещу вписването на Гонзо

-10:08-Razloginfo.com

Сериозен скандал се заформя във ФК Скравена.Чрез официалната Фейсбук страница клубът злезе с позиция, в която се разграничава от подадената жалба от името на Скравена срещу вписването на Георги Иванов като президент на БФСКакто е известно, вчера Софийски градски съд обяви, че спира вписването на Иванов и новия Изпълнителен комитет на БФС заради жалба срещу решенията от извънредния конгрес, подадена от аматьорския Скравена.

„Привет на футболната общественост в с. Скравена. Бих желал да внеса малко повече яснота по отношение на внесената жалба за спиране вписванито на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена – г-н Петков. След проведени разговори с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме категорично от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от г-н Петков. В следващите дни ще бъдат предприети действия от наша страна, с които да заявим официалната позиция на ръководството на ФК Скравена пред компетентните органи, в случай, че жалбата на г-н Петков не бъде оттеглена“, се казва в позицията на Фейсбук страницата на клуба.

Източник: fakti.bg

 

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!