Горещи новини

Ето какво се е случило при катастрофата край Симитли снощи

-15:40-Razloginfo.com

На 03.07.2024 г. около 22:05 часа на ПП 1 Е-79 след пътен възел „Симитли“, товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 61-годишен чужд гражданин, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е блъснал в спрял пред него товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 43-годишен чужд гражданин.В резултат на инцидента, с фрактура и разкъсвания на крака е пострадал 61-годишният водач, който е настанен за лечение в болница „Пулс“ в Благоевград.

На 43-годишния водач са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Още една катастрофа е станала в близост до Симитли също вчера сутринта.

Около 09:20 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Симитли и гр. Кресна е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 72-годишен благоевградчанин, при колонно движение не е спазил необходимата дистанция и е блъснал в задната му част лек автомобил „Мерцедес“, който от своя страна е блъснал лек автомобил „Ауди“, а той – лек автомобил с неустановена марка, който е напуснал местопроизшествието.

С натъртване на лявата гръдна половина е пострадала 68-годишна пътничка в лекия автомобил „Опел Вектра“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На тримата водачи са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!