Горещи новини

Див екшън на „Тракия“: Шофьори се ругаят и обиждат, замерят се с бутилки по време на движение

-14:12-Razloginfo.com

Трима шофьори са задържани за проявена агресия и грубо погазване на правилата на движение, съобщиха от пловдивската полиция, цитирани от БНТ.Вчера по обяд възникнал конфликт между двама мъже, които пътували с лек и товарен автомобил по магистрала „Тракия“ в посока София.

Според първоначалната информация в продължение на няколко километра те си разменяли неприлични жестове и обиди, след което единият замерил колата на другия с пластмасова бутилка. Последвала ответна реакция, при която другият шофьор хвърлил стъклено шише, с което счупил задно стъкло на превозното му средство. Виждайки полицейски патрул на една от бензиностанциите, шофьорите решили да се оплачат, представяйки се едновременно като потърпевши.

В крайна сметка проверката показала, че и двамата са имали неприемливо поведение на автомагистралата и с това са създали риск за собствения си и за живота на останалите участници в движението. След доклад в Районна прокуратура – Пловдив срещу мъжете – столичанин и жител на Ботевград, са започнати бързи производства, а те са задържани за едно денонощие.

Няколко часа по-късно жена се оплакала в полицията, че докато управлявала лекия си автомобил на ул. „Кукленско шосе“ в Пловдив, непознат шофьор я принудил с рязка маневра да отбие встрани на пътя. Със закани за физическа саморазправа мъжът се нахвърлил с удари върху колата ѝ и счупил двете странични огледала, след което потеглил в неизвестна посока.

След запознаване с кадри от случилото се, разпространени в социалните мрежи , полицаите предприели незабавни оперативни и издирвателни действия. Още същата вечер в районното управление е отведен извършителят – пловдивчанин на 45 години, с криминална регистрация за умишлено увреждане на чуждо имущество. Срещу мъжа се води бързо производство.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!