Горещи новини

Ще има ли продължение на ‚,Дяволът носи Прада‘‘?

-20:55-Razloginfo.com

Филмът „Дяволът носи Прада“ ще има продължение, това твърди „Variety“. Дисни започва да работи по продължението, а сценаристът на филма от 2006 г. Алин Брош Маккена вече води преговорите за него, потвърждават и от „Deadline“, като се очаква в екипа да се завърне и продуцентът Уенди Финърман.„Puck News“ от своя страна също съобщиха, че има голяма вероятност великата Стрийп отново да влезе в образа на властната Миранда Пристли, с която се срещнахме в първия филм от 2006 г. В началото на 2024 г. Мерил Стрийп призна, че именно тази роля тя мрази от цялото си сърце, така че ще е интересно да видим дали все пак ще влезе в образа отново.

Все още не е ясно също дали Ан Хатауей ще се заърне в продължението, но е почти сигурно, че нейната колежка Емили Блънт отново ще изиграе героинята си Емили Чарлтън.
Според „Variety“ сюжетът за продължението на филма ще проследи как Миранда Пристли се опитва да запази традиционната форма на списанието. В същото време тя ще трябва да се изправи срещу героинята на Емили Блънт, която от неин асистент е станала изпълнителен директор на компания за луксозни стоки, от която Пристли се нуждае.

Припомняме, че филмът от 2006 г., базиран на едноименната книга на Лорън Вайсбъргър, проследява наскоро завършилия колеж по журналистика от Анди Сакс, която получава работата като асистент на Миранда Пристли, главен редактор за списанието „Runway“.

След излизането си през юни 2006 г., филмът събра огромните приходи от 326 милиона долара в световния боксофис и донесе на Стрийп, нейната четиринайста номинация за Оскар.

Източник: mediamall.info

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!