Горещи новини

Шофьор отнесе стълб, табло и фасада на къща

| 11:05

Млад мъж се вряза с автомобила си в къща по оживена монтанска улица. Преди да се забие в имота на хората е помел ограда и табло от газопреносната мрежа.  Оказа се обаче, че това не е първият инцидент по тази улица. В къщата на тези хора и друг път са ставали такива инциденти.Често стават катастрофи на тази улица. Миналата година у нас едно момче се вряза, като щетите бяха по портата, част от мрежата, електрическия стълб, който и досега не са го оправили, коментира живуща на опасната улица.

Нека да се сложи камера или спящи полицаи като част от превантивните мерки да не се случват подобни инциденти, коментираха още жители на града.

Надяваме се „Гражданската отговорност“ на катастрофиралия автомобил да покрие част от щетите по къщата, иначе те ще са за наша сметка, а те не са малко – има щети по газопреносната мрежа, по фасадата, самата ограда, коментира живуща от пострадалата сграда.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!