Горещи новини

Шофьор на рейс хвърли в потрес чакащи на спирка, отряза ги с неприличен жест

| 17:16

Шофьор на рейс от градския транспорт в Пловдив хвърли в потрес чакащи пътници. Той показал среден пръст, като дори не спрял на спирката, а профучал и продължил по маршрута си. За изключително грозната постъпка алармира очевидец пред „Марица“. Случката се разиграла на 30 март.„Искам да сезирам компетентните органи във връзка с грубо нарушение на закона. Автобусът е номер 4. Нека фирмата-превозвач да вземе мерки относно поведението на шофьора спрямо чакащите хора на спирката. Той не спря на автобусна спирка и показа среден пръст на чакащите“, разказва Ангел Божков.

По думите му, сред чакащите е имало и 12-годишно дете, което прави постъпката още по-грозна и недопустима. Хората са чакали на спирката въпросния автобус. Когато е тръгнал да подминава, някои му махнали да спре. Пловдивчанинът тръгнал да снима рейса, а шофьорът, явно недоволен от този факт, размахал среден пръст.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!