Горещи новини

Шофьорът на автобуса, катастрофирал в столицата, е бил в тежко прединфарктно състояние, осем са ранени

| 19:45

Снимка: ФБ, Катастрофи в София
Инфаркт на шофьора на автобуса от градския транспорт е причината за катастрофата, при която автобусът се блъсна в градинка и дърво в столичният квартал „Младост“. Смяната на шофьора е започнала в 16:00ч., а сигналът за катастрофата е подаден около 17:00ч.Инцидентът е станал пред блок 205, шофьорът на автобуса е загубил контрол и е блъснал една кола и се е качил в градинката, която е пред входа, а след това се ударил в дърво, което е паднало.

Общо осем души са пострадали, които са били в автобуса. За щастие е нямало хора, които да са блъснати от рейса.

Шофьорът, който е на 60 години е бил откаран в спешна помощ и е бил в тежко прединфарктно състояние. Движението на улицата е блокирано.

Пострадалите са осем най-тежко е състоянието на шофьора със съмнение за инфаркт в УМБАЛ „Св. Ана“ още двама мъж и жена без опасност за живота са приети в болницата.

От „Пирогов” съобщават, че са приели жена и дете, пострадали при катастрофата. Детето преминава подробни прегледи и изследвания в детското спешно, а жената в спешно – възрастни с цел диагностициране на състоянието и определяне на лечението.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!