Горещи новини

Шок! В пернишко село стреляха по преброителка

-11:20-Razloginfo.com

Мъж от пернишкото село Ярджиловци е стрелял с газов пистолет по преброителка, оплака се самата потърпевша.Инцидентът е станал в махала Елесин дол, когато жената отишла на адреса, за да преброи живущите, съобщават от zapernik.com.

Преброителката твърди, че се е легитимирала отдалече, защото пред къщата е имало само ливада. В отговор срещу нея откриват стрелба. Жената още е в шок, тъй като самата тя живее в селото със семейството си.

В социалната мрежа настояват да се сигнализира в полицията, както и да се предостави защита на преброителите, когато посещават адреси.

Още шест дни продължава прeброяването у нас. Ако посетят дома ви с тази цел, давате на преброителите кода и те си тръгват. Ако не сте успели, ще трябва да им предоставите статистически данни за вас, които ще бъдат използвани само за целите на Националния статистически институт.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!