Горещи новини

Шеф Манчев в Инстаграм: Инцидентът с Андре Токев не е практика, а изключение

-18:21-Razloginfo.com

„Oтносно инцидента с моя дългогодишен приятел и колега Андре Токев, който познавам над 20 години, искам да споделя, че случилото се при него не е практика, а изключение“, пише в Инстаграм кулинарят Иван Манчев.„За Андре мога да кажа, че е професионалист, немски възпитаник, изключително дисциплиниран и работохолик, като в същото време винаги е показвал умение да работи с хора от различни сфери. В работата си винаги е проявявал отговорност и търпение, за да постигне нужните резултати. Ще завърша с това, че осъзнавам изключително сериозността на случилото се, като желанието ми е единствено да споделя личното си мнение за Андре, което се базира на нашето дългогодишно приятелство и работата ни заедно“, допълва още Манчев.

Припомняме, че шеф Токев бе хванат да шофира в нетрезво състояние миналата седмица. Дрегерът показа 1,9 промила алкохол. Кулинарят е осъждан за шофиране в нетрезво състояние и през 2019 г.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!